skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Achterdeuren

Goedkope achterdeuren, op maat gemaakt

Voor perfect passende achterdeuren is er maar één adres: Haans Deuren en Afhangbedrijf. Niet alleen maken wij voor u buitendeuren op maat, we komen deze ook op vakkundige wijze afhangen. Eerst meten we op uw locatie de kozijnen, waar de deuren moeten komen, digitaal in. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag met onze geavanceerde schaafmachine in onze eigen werkplaats, zodat de deur tot op de millimeter nauwkeurig past. Dit heeft als voordeel dat andere onderdelen van het bouwproces niet worden verstoord en de bouwplaats vrij blijft van rommel. Tenslotte hangen we de buitendeuren snel maar zorgvuldig af.

Afspraak maken

100 procent passend-garantie

Als het gaat om seriematige productie in de utiliteitsbouw, dan is Haans de specialist. We plaatsten al vele achterdeuren in met name schoolgebouwen en zorginstellingen. Na oplevering krijgt u van Haans de garantie dat de deuren 100 procent passend zijn en dat al het hang- en sluitwerk feilloos en gemakkelijk functioneert. Indien u daar prijs op stelt, kunt u bij ons een contract voor het periodiek onderhoud aan de deuren afsluiten. Bij dit familiebedrijf mag u erop rekenen dat de klant nog koning is. Wij voelen ons direct betrokken bij uw situatie en staan bekend om kwalitatief hoogstaand werk. Hierdoor behoren wij inmiddels tot de top van de innovatieve deurafhangbedrijven in Nederland.

Achterdeuren voor de scherpste prijs? Haans!

Hebben wij u ervan overtuigd dat Haans de juiste onderneming is om mee in zee te gaan? Een weldoordachte keuze want als het om achterdeuren gaat, weten wij precies wat daarvan wordt gevraagd. Hadden we al genoemd dat u bij ons op de scherpste prijs mag rekenen? Zo veel voordeel wilt u toch niet laten schieten? Neem, net als vele anderen voor u deden, contact op met een van onze medewerkers. Dan profiteert u hier binnenkort ook van.

Back To Top