skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Binnendeuren op maat

Binnendeuren op maat vakkundig afgehangen

Voor perfect passende binnendeuren is er maar één adres: Haans Deuren en Afhangbedrijf. Niet alleen maken wij voor u binnendeuren op maat, we komen deze ook op vakkundige wijze afhangen. Eerst meten we op uw locatie de kozijnen, waar de deuren moeten komen, digitaal in. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag met onze geavanceerde schaafmachine in onze eigen werkplaats, zodat de deur tot op de millimeter nauwkeurig past. Dit heeft als voordeel dat andere onderdelen van het bouwproces niet worden verstoord en de bouwplaats vrij blijft van rommel. Tenslotte hangen we de binnendeuren snel maar zorgvuldig af.

Afspraak maken

Hang- en sluitwerk brengen we ook aan

Als specialist in binnendeuren op maat, kunt u bij Haans terecht voor een keur aan types. In ons assortiment vindt u houten binnendeuren, pendeldeuren, brandwerende deuren, hpl deuren, dubbele deuren, design deuren, geluidsisolerende deuren, inbraakwerende deuren, schuifdeuren voor binnen, stompe deuren en nog veel meer exemplaren. Wanneer u daar prijs op stelt, brengen we eveneens al het benodigde hang- en sluitwerk aan. U heeft er totaal geen omkijken naar. Tijdens het inmeten kunnen we bovendien meteen de kozijnsparingen en scharnierinkrozingen plaatsen. Dat is wel zo handig, want daardoor is bijvoorbeeld een schilder niet afhankelijk van het tijdstip waarop wij ons werk hebben gedaan.

Met Haans heeft u een bedrijf gevonden dat van het vervaardigen en afhangen van deuren zijn passie heeft gemaakt. Begonnen met timmerwerken, ontdekte directeur Erik Haans dat er bij het goed afwerken van een deur de nodige kennis en ervaring komt kijken. Hij kreeg de smaak te pakken en twijfelde dan ook niet, toen zich de mogelijkheid voordeed om een eigen bedrijf in deuren en afhangen te starten. In de ruim tien jaar dat dit nu bestaat, heeft hij zich inmiddels omringd met vakmensen. Net als hij verstaan zij de kunst om een binnendeur op maat te produceren en af te hangen. Met dit team van professionals kunt u eenvoudigweg de plank niet misslaan.

Perfect passende binnendeuren op maat? Haans!

Wilt u binnendeuren op maat en bent u op zoek naar een onderneming die deze snel, perfect passend en aantrekkelijk geprijsd kan leveren? Bij Haans Deuren kunnen alle professionals terecht met een vraag vanaf ongeveer 30 stuks. Ook zijn wij altijd geïnteresseerd in een samenwerking met timmerfabrieken, die hebben ingezien dat er bij het inmeten, op maat maken en afhangen van deuren veel komt kijken. U kunt hier contact opnemen met ons.

Back To Top