skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Brandvertragende deuren

Brandvertragende deuren die doen wat ze moeten doen

Op zoek naar brandvertragende deuren is het logisch dat u bij Haans Deuren en Afhangbedrijf terecht bent gekomen. Wij zijn één van de meest innovatieve deurafhangbedrijven van Nederland. Bij ons weet u zeker dat een deur doet waarvoor u deze gekocht heeft. Mocht er onverhoopt in uw pand brand uitbreken, dan zorgt een brandvertragende deur van Haans ervoor dat de aanwezigen de nodige tijd hebben om een veilig heenkomen te zoeken. Bovendien duurt het veel langer voordat het vuur kan overslaan naar andere gedeelten. Dit geeft hulpverleners meer tijd en ruimte om hun werk te kunnen doen.

Afspraak maken

Gemaakt met vakkennis, ervaring en de juiste machines

Bij brandvertragende deuren is het van belang dat deze bijna naadloos passen in het kozijn. Bij grote kieren heeft zuurstof vrij spel en dat is bij een brand als olie op het vuur gooien. Deuren afhangen is specialistisch werk. Om brandwerende deuren met een dergelijke smalle maat af te hangen zijn vakkennis, ervaring en de juiste machines nodig. Bij Haans Deuren vindt u al deze eigenschappen terug. U krijgt een 100 procent op maat garantie van ons. Daarbij wordt een bestelling snel en zorgvuldig geleverd, uiteraard tegen de scherpste prijs. Wij zijn nog een echt familiebedrijf, waar afspraken en de wens van de klant nog hoog in het vaandel staan. Haans combineert kwalitatief hoogstaand werk met een hoge mate van betrokkenheid. De utiliteitsbouw is ons specialisme; onze deuren treft u onder meer aan in scholen en zorgcomplexen. Wij kunnen voor u eveneens al het hang- en sluitwerk verzorgen dat bij brandvertragende deuren past. Ook is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Op die manier weet u er zich van verzekerd dat de deuren hun brandwerende eigenschappen behouden.

Haans! Het beste adres voor uw brandvertragende deuren

Hebben we u ervan overtuigd dat Haans het beste adres is om uw brandvertragende deuren aan te schaffen? Of heeft u na het lezen hiervan wellicht nog vragen over deze deuren en de wijze waarop die de brandveiligheid in uw gebouw bevorderen? Aarzel niet en neem hoe dan ook contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u er alles over vertellen. Of een passende offerte voor u opstellen. De deuren van ons eigen bedrijf aan de Nieuwkerksedijk 17-0 in Goirle staan eveneens open voor u. Graag tot gauw bij Haans Deuren en Afhangbedrijf.

Back To Top