skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren van Haans, een veilig gevoel

Bij Haans Deuren en Afhangbedrijf schaft u brandwerende deuren aan met de garantie dat deze aan de belangrijke eisen voldoen. Allereerst zorgen ze ervoor dat vuur zich minder snel kan uitbreiden, wat de kans op veilig vluchten aanzienlijk verbetert. Verder meet Haans de kozijnen digitaal in en krijgt iedere deur een uniek nummer. Dit is van belang voor een brandwerende deur, omdat de eis is dat deze 5 millimeter boven de afgewerkte vloer moet hangen. Bij het ‘pas schaven’ van de deuren blijven de brandwerende capaciteiten van de deur zodoende optimaal gehandhaafd, doordat deze met de juiste maat is geproduceerd.

Afspraak maken

Brandwerende deuren; ook hulpverleners zijn er blij mee

In geval van een brand moeten deze deuren ervoor zorgen dat de aanwezigen in het pand dit snel en zonder gevaar kunnen verlaten. Brandwerende deuren zullen een vuurhaard al snel 30 minuten binnenskamers kunnen houden. Ook voor bedrijfshulpverleners en de brandweer is dat prettig, want hoe geringer de oppervlakte, hoe groter de kans dat het vuur snel kan worden gedoofd. Bovendien is het voor hulpdiensten prettig om van achter een brandwerende deur een inschatting te kunnen maken van de situatie op de plek des onheils. Hoe meer het vuur wordt vertraagd, hoe langer hulpverleners de tijd hebben om in te grijpen en eventuele slachtoffers te redden. Haans is een bedrijf dat in de loop der jaren een enorme expertise heeft opgebouwd met het maken en afhangen van onder meer brandwerende deuren. In zijn tijd bij een bedrijf in timmerwerken, was het onze directeur al snel duidelijk dat het goed afwerken van een deur om kennis en ervaring vraagt. Omdat je ook eer krijgt van je werk, twijfelde hij dan ook geen moment toen de mogelijkheid daar was om zelf een bedrijf in deuren en afhangen te beginnen. In de ruim tien jaar dat Haans nu bestaat, hebben zich diverse vakmensen bij de onderneming gevoegd. Met dit team van professionals zit u gebeiteld.

Neem contact op, ook als u nog vragen heeft

Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers bespreken met u wat er mogelijk is en stellen met alle plezier een offerte op. Ook kunnen zij antwoord geven op vragen over brandwerende deuren, die er wellicht nog bij u leven. Of over de andere ‘beschermende deuren’ die in het uitgebreide assortiment van Haans aanwezig zijn. Hopelijk zien we u snel.

Back To Top