skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Buitendeuren op maat

Haans: ruime keuze in buitendeuren op maat

Snel en voordelig perfect passende buitendeuren op maat bestellen? Voor het beste adres gaat u naar Haans Deuren en Afhangbedrijf. U geeft aan waar u ongeveer naar op zoek bent en wij zorgen ervoor dat uw wensen worden verwezenlijkt. In ons assortiment treft u verschillende soorten buitendeuren aan. Een ruime keuze is belangrijk, want deze deuren bepalen toch in grote mate de ambiance van een woning of gebouw. Bij ons krijgt u de gelegenheid om deuren met een eigen sfeer te creëren, van klassiek tot modern. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Met deze kwaliteit zult u het elders niet snel goedkoper aantreffen.

Afspraak maken

Houd het aangename binnen met onze buitendeuren op maat

Als een van de meest ervaren bedrijven in de branche, laten we niets aan het toeval over. Het kozijn waarvoor de buitendeuren op maat moeten worden gemaakt, wordt vooraf tot op de komma nauwkeurig ingemeten. Het is onze ambitie om de marges vanaf de kozijnrand overal hetzelfde te laten zijn. Geen tochtende kieren dus, maar de warmte bínnen houden en de koude buiten de deur. Ook garandeert deze een perfecte geluidsisolatie. Haans is bovendien leverancier van inbraakwerende deuren. Wij weten welk materiaal, hang- en sluitwerk een deur nodig heeft om het inbrekers zo lastig mogelijk te maken.

Als familiebedrijf hebben wij ervoor gekozen om groot te worden door klein te blijven. Dat houdt in:

  • korte lijnen tussen medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers;
  • de klant is koning en diens wens staat voorop;
  • een hoge mate van betrokkenheid;
  • kwalitatief hoogstaand werk;
  • snelle en zorgvuldige levering;
  • faalkosten tot nul reduceren.

Door hierop de nadruk te leggen, heeft Haans Deuren zich in Nederland ontwikkeld tot één van de meest innovatieve deurafhangbedrijven. U vindt onze buitendeuren op maat onder meer terug in scholen en zorgcomplexen. Na oplevering bieden wij u een ‘100 procent passend-garantie’ en feilloos functionerend hang- en sluitwerk.

Vrijblijvende offerte aanvragen is altijd mogelijk

Behalve voor buitendeuren op maat vindt u bij Haans ook tal van deuren die binnenshuis te gebruiken zijn. Twijfel niet en vul meteen ons contactformulier in. Bij Haans Deuren en Afhangbedrijf kunt u uiteraard te allen tijde vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons deskundige personeel bespreekt met plezier de mogelijkheden met u. Tevens hebben de medewerkers een antwoord als u nog met vragen zit. Afgesproken? Dan zien we u snel!

Back To Top