skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Deurbeslag

Deuren en óók het deurbeslag bij Haans

Natuurlijk maken we bij Haans Deuren en Afhangbedrijf graag allerlei soorten en maten deuren. Om die vervolgens op professionele wijze in de daarvoor bestemde kozijnen af te hangen. Dat is immers ons specialisme. Maar is een deur daarmee klaar? Natuurlijk niet, want hoe zit het met bijvoorbeeld het slot, de deurklink en – in het geval van een voordeur – de brievenbus? Moet u daar zelf mee aan de slag? Nee hoor, ook de plaatsing daarvan nemen we u met alle plezier uit handen. Want u kunt óók bij ons aankloppen als het gaat om deurbeslag.

Afspraak maken

Hieronder valt eigenlijk alles wat je op of naast een binnen- en buitendeur aantreft. In principe is dit onder te verdelen in drie categorieën: hangwerk, sluitwerk en het beslag. En daaronder vallen dan weer zaken al scharnieren, grendels, sloten en deurkrukken (klinken, al dan niet met een rozet). Nu heb je deurbeslag in allerlei verschillende vormen, uitvoeringen, materialen en kwaliteiten. Wat dat laatste betreft biedt Haans maar één soort: de beste! Voor al het andere kunt u zich uitstekend laten adviseren door onze vakbekwame medewerkers. Zij weten precies waar een deur, of de situatie om vraagt. Voor een voor- of achterdeur is het bijvoorbeeld veiliger om voor een driepuntsslot te gaan.

Voor ons heeft deurbeslag geen geheimen meer

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf een standaard deur en deurbeslag te kopen bij een bouwmarkt. Bij Haans weten we echter als geen ander dat het aanbrengen daarvan om maatwerk en expertise vraagt. Een millimeter verschil kan al voor veel ergernis zorgen, lees: klemmende deuren en blokkerende sloten. Onze directeur Erik Haans heeft dat ondervonden toen hij zelf nog werkte bij een timmerbedrijf. Hij verdiepte zich hierin en toen Erik in 2004 de kans kreeg een bedrijf in deuren en afhangen te starten, hakte hij de knoop snel door. Sindsdien heeft hij een ploeg met vakmensen om zich heen verzameld. Voor hen heeft hang- en sluitwerk geen geheimen meer.

Een fraai, degelijk en veilig beslag

Hebben we u aan het twijfelen gebracht. Mooi! Neem dan nu contact met ons op, dan kunnen we ook uw laatste reserves wegnemen. U zult aangenaam verrast zijn door de scherpe prijzen die wij voor deurbeslag hanteren. Onze medewerkers adviseren u verder over wat in uw situatie de meest verstandige keuzes zijn. Zo verzekert u zich van fraai, degelijk en veilig beslag dat doet wat het moet doen.

Back To Top