skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Deuren utiliteitsbouw

Deuren utiliteitsbouw? Dan is er maar één adres

Wie actief is in de utiliteitsbouw, heeft één uitstekend adres waar men terecht kan voor kwalitatief hoogstaande deuren: Haans Deuren en Afhangbedrijf. Ons assortiment aan met name binnendeuren is zeer uitgebreid. Er valt dus altijd wat te kiezen en uw smaak zit er zeker bij. Mocht dat niet het geval zijn, dan maken we de deur op basis van uw wensen. Daarbij worden bestellingen door ons snel geleverd tegen de scherpste prijs. Allemaal redenen waarom, als het gaat om deuren, utiliteitsbouw graag met ons in zee gaat.

Afspraak maken

Professionals in serieproductie en speciale deuren

Haans is een onderneming die zich van meet af aan helemaal heeft gespecialiseerd in deuren. Utiliteitsbouw vraagt nogal eens om seriematige productie. Leveringen vanaf 30 stuks zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. Ook kunnen wij speciale deuren leveren, zoals een dubbele deur. Denk daarbij aan nooduitgangen en doorgangen voor grotere machines, voertuigen of bedden. Het plaatsen daarvan vraagt dikwijls om maatwerk. Dankzij hun jarenlange ervaring krijgen onze professionals ook de moeilijkste klussen voor elkaar.

Levering volgens afspraak en stipt op tijd

Sinds de start in 2004 heeft familiebedrijf Haans zich ontwikkeld als een klantvriendelijke zaak waar een afspraak nog een afspraak is. Het tijdstip van levering dat we met u hebben afgesproken, komen we stipt na. Handig voor wie op een bouwplaats afhankelijk is van de levering van deuren. Utiliteitsbouw heeft tenslotte vaak te maken met een strakke planning en diverse (onder)aannemers. Met name in de zorg en in het onderwijs wordt graag met ons samengewerkt.

Dat we al het zaag- en schaafwerk aan deuren in onze werkplaats verrichten, is een bijkomend voordeel. Van ons hoeft u geen achtergelaten rommel op de werkvloer te verwachten. Als het gaat om het produceren en afhangen van deuren, blijken wij keer op keer dé meest geschikte partner.

Deuren utiliteitsbouw? Haans natuurlijk!

Genoeg redenen al met al om voor deuren in de utiliteitsbouw een beroep te doen op Haans Deuren en Afhangbedrijf. Twijfel niet en neem direct contact op met ons. Of bekijk ook de rest van onze website. Wij bieden u uiteraard te allen tijde de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te vragen. Laat u daarbij door een van onze deskundige medewerkers adviseren. Heeft u wellicht nog vragen, stel die dan óók gerust. Met de schat aan ervaring die we inmiddels hebben opgedaan, overwinnen we elk probleem. Hopelijk snel tot ziens!

Back To Top