skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Deuren zorginstellingen onderwijs

Waar vindt u onze deuren? Zorginstellingen! Onderwijs!

Snel en voordelig perfect passende deuren op maat bestellen? Dat kan sinds jaar en dag bij Haans Deuren en Afhangbedrijf. Haans is een erkende en bekende onderneming in de utiliteitsbouw. Grote kans dat u daar stuit op door ons gemaakte deuren. Zorginstellingen, onderwijs; het zijn slechts twee voorbeelden van organisaties waarvoor wij in het verleden regelmatig actief zijn geweest. Wij zorgen er namelijk voor dat de deuren bijzonder functioneel zijn en tegelijk tegen een stootje kunnen. In deze branches worden ze namelijk nogal eens op de proef gesteld.

Afspraak maken

Bent u onze volgende opdrachtgever? Voor de prijs hoeft u het beslist niet te laten. De keuze uit verschillende soorten binnen- en buitendeuren is ruim. Maar we hebben u nog meer te bieden. Bij het goed afhangen van een deur komt namelijk heel wat kijken. Ook al komt deze uit onze werkplaats en is die computergestuurd op maat gemaakt, als de kozijnsparingen en scharnierinkrozingen niet op hun plek zitten, dan gaat het alsnog fout. Gelukkig zorgen wij ervoor dat we ook het kozijn vooraf digitaal hebben ingemeten. Om dit soort details maakt de utiliteitsbouw graag gebruik van onze deuren. Zorginstellingen en onderwijs profiteren daar al jaren van.

Bijzondere deuren met speciale eigenschappen

Voor dit soort organisaties, maar ook voor bijvoorbeeld horeca en banken, hebben wij bovendien heel bijzondere deuren in onze collectie. Zo kunt u bij ons ook geluidsisolerende deuren bestellen, inbraak- en brandwerende deuren en zelfs kogelwerende deuren. Stuk voor stuk berekend op hun taak, tegen welk risico dan ook. Ook dat is het voordeel van een bestelling bij Haans: onze jarenlange kennis en kunde op dit gebied. Onze gecertificeerde medewerkers hebben nog ouderwets passie voor hun werk. Ze genieten van de wijze waarop ze een pand echt ‘af’ maken en misschien nog wel meer van de reacties daarop van klanten.

Gezocht op: deuren, zorginstellingen, onderwijs. Gevonden: Haans!

U zocht op ‘deuren zorginstellingen onderwijs’ en komt niet voor niets uit op de website van Haans Deuren en Afhangbedrijf. Wij zijn dé zaak waar deze snel, perfect passend en aantrekkelijk geprijsd worden geleverd. Professionals en timmerfabrieken met opdrachten die een seriematig karakter hebben, zijn bij ons eveneens welkom. Wij gaan met alle plezier de samenwerking met u aan. Als dat wederzijds is, vult u nu het contactformulier in. Eén van onze medewerkers zal dan vlug contact met u opnemen. Tot ziens bij Haans, of bij u!

Back To Top