skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Dubbele deur

Dubbele deur, ook voor binnen een sierlijke oplossing

Na de opmars van de schuifpui, is de dubbele deur weer terrein aan het winnen. En terecht, want dit is en blijft een sierlijke oplossing als buiten- en binnendeur. Voor een perfect passende dubbele deur is er feitelijk maar één adres: Haans Deuren en Afhangbedrijf. Wij maken deze voor u niet alleen op maat, maar komen de deuren eveneens op professionele wijze in uw pand afhangen. Daarvoor meten we allereerst de kozijnen digitaal in waar de dubbele deuren op uw locatie moeten komen. Vervolgens gaan we met deze data aan de slag in ons eigen bedrijf, om de deur tot op de millimeter passend te maken. Natuurlijk is een dubbele deur te gebruiken als weidse toegang naar uw tuin of terras. In de utiliteitsbouw is deze echter ook zeer geschikt op plekken waar een brede ingang nodig is. Denk aan nooduitgangen of plekken waar grotere machines of voertuigen doorheen moeten kunnen. Zo hebben wij bij Classic Park in Boxtel flinke dubbele deuren van 1,5 meter breed geplaatst. Deze moesten per twee naast elkaar komen te staan, zodat er uiteindelijk een opening ontstond van 3 meter breed. Bepaald geen eenvoudig karwei, maar met hun jarenlange ervaring kregen de vakmannen van Haans het mooi voor elkaar.

Afspraak maken

Speciale deuren met bijzondere eigenschappen

Naast de dubbele deur hebben wij op het gebied van speciale, robuuste deuren nog meer te bieden in ons assortiment. U grijpt eveneens niet mis als het gaat om geluidsisolerende deuren, inbraak- en brandwerende deuren en zelfs kogelwerende deuren. Wat ons betreft hoeven dubbele deuren niet alleen mooi en functioneel te zijn, maar mogen deze ook beschermende eigenschappen hebben tegen welk risico dan ook. Dat is eveneens een voordeel van een bestelling bij Haans, waar we al een jarenlange ervaring hebben op dit gebied. Onze medewerkers zijn gecertificeerde vakmensen met een passie voor hun werk. Bovendien dagen wij u uit om een op maat gemaakte deur met deze functionaliteiten ergens anders goedkoper te vinden.

Voor een dubbele deur of schuifdeur moet je bij Haans zijn

Twijfelt u nog of het dubbele deuren moeten worden, of dat u toch voor een schuifdeur wilt gaan? Geen probleem, want binnenshuis gesitueerde schuifdeuren worden bij ons eveneens vervaardigd. Onze medewerkers horen graag hoe de situatie op uw locatie is. Zij kunnen u dan vakkundig adviseren, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Twijfel daarom niet en neem meteen contact met ons
op.

Back To Top