skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Elektrische deuren

Maak het uzelf gemakkelijk met elektrische deuren

Gemak dient de mens. Dat geldt zeker voor de elektrische deuren van Haans Deuren en Afhangbedrijf. Stelt u het zich eens voor dat u door een deur kunt zonder dat u die zelf hoeft te openen, sluiten of open moet houden. Ideaal voor wie gebonden is aan een rolstoel en eveneens voor een zorgverlener of mantelzorger. Kracht zetten is niet nodig, want de deur beweegt vanzelf. Deze kan worden bediend met een knop of er kan een sensor worden geplaatst, die registreert of een deur moet worden geopend. Dat maakt onze elektrische deuren een praktische toepassing in onder meer zorginstellingen. Maar ook in scholen, waar op piektijden grote aantallen leerlingen door de gangen lopen, zijn elektrische deuren een oplossing. Tijdens de lessen blijven de deuren gesloten. Daarmee wordt tocht en onnodig warmteverlies binnenshuis voorkomen. Bovendien houden ze lawaai vanuit gemeenschappelijke ruimtes als kantines buiten de deur. Haans maakt deze deuren ook nog eens volledig op maat met een computergestuurde schaafmachine. Een elektrische deur is bij ons eenvoudig en voordelig te bestellen. Daarbij bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Afspraak maken

Volgens afspraak en op tijd geleverd

Begonnen in 2004 heeft Haans zich door de jaren heen ontwikkeld als een familiebedrijf waar de klant geen nummer is en een afspraak nog een afspraak. Heeft u met ons bijvoorbeeld een tijd van levering afgesproken, dan komen wij die stipt na. Handig voor wie op een bouwplaats afhankelijk is van een strakke planning met diverse (onder)aannemers. Doordat we alle zaag- en schaafwerkzaamheden aan de deuren in onze werkplaats uitvoeren, hoeft u van ons geen rommel op de werkvloer te verwachten. Met name in de zorg en in het onderwijs hebben we een schat aan ervaring opgedaan. Dat maakt ons dé meest geschikte partner voor het maken en afhangen van elektrische deuren.

Perfect passende elektrische deuren? Haans!

Dus, bent u op zoek naar elektrische deuren én naar een bedrijf dat deze snel, perfect passend en aantrekkelijk geprijsd levert? Bij Haans Deuren kunnen alle professionals terecht voor opdrachten met een seriematig karakter. Timmerfabrieken die de conclusie hebben getrokken dat er bij het inmeten van kozijnen en het op maat maken en afhangen van deuren het nodige komt kijken, zijn eveneens welkom. Wij gaan graag de samenwerking met u aan. Neem hier contact op met één van onze medewerkers. Tot ziens bij Haans Deuren en Afhangbedrijf!

Back To Top