skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Garagedeur hout geïsoleerd

Garagedeur? Hout? Geïsoleerd? Haans Deuren!

Een garagedeur van hout en geïsoleerd is altijd een goede keuze. De houtlook geeft uw pand een prachtige uitstraling van klasse. In combinatie met een dito voordeur blijkt het zelfs een verrassende  twee-eenheid te zijn. Isolatie is zeker aan te bevelen als de garage in rechtstreekse verbinding staat met het woon- of werkgedeelte. Maar ook als een garage losstaand is geplaatst, kan het een verstandige beslissing zijn. Zeker voor degene die de garage als werkplaats of hobbyruimte heeft ingericht. Met onze deuren houdt u de warmte binnen en de elementen buiten.

Afspraak maken

Bekijk onze collectie ‘garagedeur hout geïsoleerd’

Kies ook voor deze sierlijke oplossing. En u heeft keuze te over. Wie in onze collectie op zoek gaat naar 'garagedeur hout geïsoleerd' treft altijd een fraaie deur van zijn of haar gading aan. Haans zorgt er bovendien voor dat deze perfect passend wordt vervaardigd. Eerst komen we de garage bekijken om de kozijnen digitaal in te meten. Met deze data gaan we aan de slag in ons bedrijf, waar deuren met de cnc-schaafmethode tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt. Daarna nemen onze mensen deze mee naar uw garage, om de deur vakkundig af te hangen. Hang- en sluitwerk? Dat kunnen wij eveneens voor u verzorgen. Een geïsoleerde garagedeur van hout is bij ons gemakkelijk te bestellen en tegen de scherpste prijs verkrijgbaar. Vergeet niet om de mogelijkheid te bekijken om met ons een onderhoudscontract aan te gaan. Dan hoeft u daar in de toekomst ook niet naar om te kijken. Haans is in de ruim tien jaar van zijn bestaan groot geworden door oog te hebben voor de kleinste details. U mag rekenen op:

  • persoonlijke betrokkenheid;
  • korte lijnen tussen personeel, klanten en leveranciers;
  • een kwalitatief uitstekend product;
  • de wens van de opdrachtgever staat voorop;
  • geen faalkosten;
  • accurate en vliegensvlugge levering;
  • 100 procent passend-garantie.

Door hier attent op te blijven, is Haans Deuren in Nederland uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende deurafhangbedrijven.

Houten geïsoleerde garagedeur nodig? Neem hier contact op

Laat ons team van professionals ook bij u een houten geïsoleerde garagedeur plaatsen. Heeft u wellicht nog vragen over prijzen of leveringscondities? Ook in dat geval neemt u gewoon contact op met Haans. Onze medewerkers brengen u met plezier op de hoogte van de opties. Bent u toch in de buurt van Goirle? Loop gerust binnen bij ons bedrijf aan de Nieuwkerksedijk 17-0.

Back To Top