skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Geluidswerende deuren

Geef geluid geen kans met geluidwerende deuren van Haans

Met de steeds strenger wordende eisen die aan het voorkomen van geluidsoverlast worden gesteld, is het belangrijk dat een geluidwerende deur er mede voor zorgt dat er geen hinder ontstaat. Met de geluidwerende deuren van Haans Deuren en Afhangbedrijf bent u hiervan absoluut verzekerd. Niet alleen plaatsen wij een deur die het geluid geen kans geeft om naar buiten door te dringen. Ook letten wij erop dat er geen lekkage van geluid ontstaat door te grote kieren tussen deur en kozijn of drempel. Want met enkel het afhangen van een geluidwerende binnendeur bent u er nog niet. Doordat we vooraf de kozijnen elektronisch inmeten, verkrijgen we de exacte maten ervan.
Vervolgens gaan we daarmee aan de slag in onze werkplaats. Hier wordt de deur met behulp van een computergestuurde schaafmachine zeer nauwkeurig passend gemaakt. Tenslotte hangen onze professionele medewerkers de deuren in de betreffende kozijnen vrijwel naadloos af. Geef lawaai geen kans met de geluidwerende deuren van Haans. Deze zijn uitermate geschikt voor de horeca, waar een pandeigenaar de goede relatie met de omgeving graag zal willen behouden. Maar ook in scholen, kantoren en zorginstellingen wordt een rustige omgeving zeer op prijs gesteld.

Afspraak maken

Haans levert op tijd en volgens afspraak

Begonnen in 2004 heeft Haans zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bedrijf waar de lijnen nog kort zijn en afspraken worden nagekomen. Wat we beloven doen we ook, en leveringen vinden altijd op tijd plaats; heeft u een bouwplaats, dan kunt u afspraken met andere werklieden hierop met een gerust hart afstemmen. Omdat we de geluidwerende deuren in onze eigen ruimte afwerken, heeft u bovendien de zekerheid dat we geen rommel achterlaten. Haans mag zich in Nederland één van de specialisten noemen in het bewerken en afhangen van stompe deuren voor de utiliteitsbouw. De kennis daarvoor hebben we vooral in de zorg en het onderwijs opgedaan.

Snelle levering van scherp geprijsde geluidwerende deuren

Voor geluidwerende deuren ga je naar Haans. Naast de scherpste prijs krijgt u van ons een 100 procent op maat garantie. Hierbij mag u rekenen op een snelle levering. Eveneens zijn wij altijd geïnteresseerd in een coöperatie met timmerfabrieken, die tot de conclusie zijn gekomen dat het inmeten, op maat maken en afhangen van dit soort deuren een vak apart is. U kunt hier contact opnemen met ons. Wij beloven dat u er geen spijt van zult krijgen.

Back To Top