skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Houten garagedeuren

Geef uw pand karakter met houten garagedeuren

Een houten garagedeur geeft een pand stijl! Bij Haans Deuren en Afhangbedrijf weten we dat als geen ander. Iedere keer als we bij klanten houten garagedeuren plaatsen, valt het ons op dat die het karakter van de gehele voorgevel in sterke mate positief beïnvloeden. Bij ons kunt u ze in verschillende stijlen bestellen: van klassiek tot modern, van een warme look tot stevig en robuust. Ieder ontwerp is mogelijk, iedere maat is eveneens mogelijk. We maken de garagedeuren namelijk in eigen beheer in onze werkplaats. Computergestuurd! Dus, als er sprake is van een afwijkend formaat, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Afspraak maken

Volgens uw wensen geheel passend gemaakt

Kies ook voor de grandioze uitstraling van houten garagedeuren van Haans. Op basis van uw wensen gaan we aan de slag en zorgen voor deuren die helemaal passen bij de stijl van uw pand. Bij ons bestelt u ze bovendien snel en eenvoudig, voor de scherpste prijs en met een 100 procent op maat garantie. En deze buitendeuren kunnen tegen een stootje. Ze zijn eenvoudig te bewerken door een schilder en in combinatie met die bescherming zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden. De medewerkers van Haans steken hun ziel en zaligheid in het produceren en vervolgens op de juiste wijze afhangen van deuren. Hiervoor zijn vakkennis, ervaring en de juiste machines nodig. Bij ons bedrijf vindt u dit allemaal. Of het nu gaat om houten garagedeuren, stompe binnendeuren of poortdeuren; wij zorgen voor een perfecte afwerking. Dat geldt ook voor het eventueel aan te brengen hang- en sluitwerk. In de ruim tien jaar dat Haans Deuren en Afhangbedrijf nu bestaat, hebben wij vele klanten naar volle tevredenheid kunnen helpen. Zij waarderen ook de service die door ons wordt geleverd. Ons werk zit er pas op, als u daar volledig over te spreken bent.

Goedkoper dan houten deuren van Haans? Ongelofelijk!

Voor houten garagedeuren moet je bij Haans zijn. Wij dagen u uit om dezelfde kwaliteit elders goedkoper te vinden. Bij ons mag u ook rekenen op een snelle levering, volgens afspraak. Haans Deuren en Afhangbedrijf heeft altijd interesse in samenwerking met timmerbedrijven, die tot de slotsom zijn gekomen dat het inmeten van dit soort deuren werk voor experts is. Evenals het op maat maken en afhangen. Wij zijn die expert! Neem daarom hier contact met ons op. U zult er beslist geen spijt van krijgen.

Back To Top