skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

HPL Deuren

HPL deuren van Haans kunnen tegen een stootje

Heeft u binnendeuren nodig op een plek waar ze intensief worden gebruikt en tegen een stootje moeten kunnen? Denk bijvoorbeeld aan een school, waar kinderen nog wel eens willen vergeten dat je een deur via de klink open kunt doen. Of een zorgcentrum, waar meer dan eens een bed, rolstoel of rollator wordt gebruikt om een deur verder open te krijgen. De hpl deuren van Haans Deuren en Afhangbedrijf zijn hier uitermate geschikt voor. Deze zijn voorzien van een harde kunststof deklaag (hpl) en daarmee zowel stoot- als krasvast. Bovendien kunnen wij ze ook nog vakkundig en op maat in uw pand komen installeren.

Afspraak maken

Met ons onderhoudscontract blijft HPL als nieuw

Hpl deuren zijn eenvoudig en voordelig bij ons verkrijgbaar. We leveren ze namelijk maar in één soort: de beste. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij Haans een onderhoudscontract af te sluiten, zodat periodiek onze hpl-reparateur bij u langs komt. Mochten er onverhoopt toch beschadigingen zijn ontstaan aan de deur, dan kan onze reparateur deze met een speciale was in diverse kleuren direct herstellen. Het geeft u de garantie dat de door u eerder doelbewust aangeschafte hpl deur er als nieuw uit blijft zien.

HPL deuren of andere met een beschermende functie

Als het gaat om robuuste deuren, heeft Haans naast hpl deuren nog diverse andere kanjers in het assortiment. Wat te denken van geluidsisolerende deuren, inbraakwerende of zelfs kogelwerende deuren? Als deze een beschermende functie moet hebben tegen welk risico dan ook, dan bent u bij ons te allen tijde verzekerd van het juiste exemplaar. Het is slechts één van de vele voordelen van Haans, waar we al ruim tien jaar ervaring hebben met het op maat maken van deuren tegen de scherpste prijs. Onze deurspecialisten zijn gedegen opgeleide vakmensen met een jarenlange ervaring in de praktijk en passie voor hun vak. Bent u ervan overtuigd dat Haans voor u het juiste adres is om uw HPL deuren te bestellen? Of heeft u misschien nog vragen over dit soort deuren en de voordelen ervan? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Vul nu het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden. We vertellen u er graag alles over. Een offerte laten maken kan natuurlijk altijd. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons bedrijf aan de Nieuwkerksedijk 17-0 in Goirle. Graag tot ziens bij Haans Deuren en Afhangbedrijf.

Back To Top