skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Inbraakwerende deuren

Houd ongenode gasten buiten met onze inbraakwerende deuren

Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak? Of wilt u juist voorkomen dat u ongenode gasten op bezoek krijgt? Met de inbraakwerende deuren van Haans Deuren en Afhangbedrijf maakt u het inbrekers wel heel moeilijk. Natuurlijk is goed hang- en sluitwerk van groot belang om een inbraak preventief te bestrijden. Dit kunnen wij eveneens voor u verzorgen. Laat een deur door ons bijvoorbeeld voorzien van een driepuntsslot. Maar u kiest voor nóg meer zekerheid als u ons een inbraakwerende deur laat aanbrengen. Aan deze robuuste en staalharde deuren heeft een inbreker zijn handen vol; kostbare tijd die u kunt gebruiken om de dader te betrappen of om de politie te waarschuwen. Als u vindt dat uw dierbaren en kostbare goederen de best denkbare bescherming verdienen, kies dan voor inbraakwerende deuren van Haans. Denk daarbij niet aan een onhandelbare, loodzware deur met de dikte van die van een kluis. Laat ons de deur afhangen en u weet zich ervan verzekerd dat de deur prettig te openen en te sluiten is, als gegoten in het kozijn zit en desgewenst is voorzien van makkelijk te bedienen sloten en klinken. Als het gaat om deuren voor protectie, dan ben u bij ons sowieso op de juiste plek. Andere klanten kochten bij ons ook brandwerende en -vertragende deuren, geluidswerende deuren en zelfs kogelwerende deuren. Vaak hebben deze ook andere beschermende eigenschappen.

Afspraak maken

Snel, betrouwbaar en voordelig in prijs

Als rasecht familiebedrijf staat Haans Deuren erom bekend dat de klant nog koning is. Een hoge mate van betrokkenheid en kwalitatief uitstekend werk zijn zaken waarop u óns mag afrekenen. Niet voor niets zijn wij in Nederland een van de meest innovatieve, in het afhangen van deuren gespecialiseerde ondernemingen. Zo brachten wij in het gebouw Anton op Strijp-S in Eindhoven al eens 180 inbraakwerende deuren aan. We zijn snel, betrouwbaar en voordelig in prijs. En het onderhoud naderhand? Daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om een contract af te sluiten.

Inbraakwerende deuren? Natuurlijk van Haans!

Bent u ervan overtuigd dat Haans het meest geschikte bedrijf is om u inbraakwerende deuren te leveren? Een verstandige beslissing! Als het hierom gaat, weten wij al ruim tien jaar wat er van ons én van de deuren wordt gevraagd. Zo veel voordelen in prijs, kwaliteit en service mag u niet aan u voorbij laten gaan. Vul nu het contactformulier in, dan gaat ook u hiervan snel profiteren.

Back To Top