skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Kogelwerende deuren

Kogelwerende deuren als extra protectie nodig is

Op zoek naar een deur die zo sterk is dat zelfs een kogel er niet doorheen weet te dringen? Haans Deuren en Afhangbedrijf levert u perfect afgewerkte en scherp geprijsde kogelwerende deuren. Ook kunnen we deze desgewenst in uw pand tot op de millimeter nauwkeurig afhangen. Als mensen of waardevolle zaken extra bescherming verdienen, dan biedt Haans deze zeer veilige oplossing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld politiebureaus, banken, luchthavens ambassades, rechtbanken en overheidsgebouwen. Maar vanwege de staalharde eigenschappen zie je een kogelwerende deur ook
in bedrijfsgebouwen en de horeca.

Afspraak maken

Haans, dé specialist in beschermende deuren

De vakmensen van Haans weten exact om welke normering kogelwerende deuren vragen. Deze kunnen de test glansrijk doorstaan en bewijzen hun waarde onder de meest zware omstandigheden. Het voordeel van zo’n deur is daarbij dat die vaak ook brand- en geluidwerende eigenschappen bezit. Bescherming biedende binnendeuren op maat zijn sowieso ons specialisme. U doet eveneens een succesvol beroep op ons als het gaat om brandwerende of –vertragende deuren, inbraakwerende deuren, geluidsisolerende deuren en HPL deuren. Wij komen de kozijnen in uw gebouw digitaal inmeten. Met deze gegevens kunnen we de deuren vervolgens computergestuurd op maat maken. Haans is een bedrijf dat zijn ziel en zaligheid steekt in het vervaardigen en afhangen van deuren. Toen hij zich aanvankelijk bezighield met timmerwerken, ontdekte directeur Erik Haans al snel dat het goed afwerken van een deur om de nodige expertise vraagt. Dit werk was hem op het lijf geschreven en toen hij de mogelijkheid kreeg om een eigen bedrijf in deuren en afhangen te beginnen, was de beslissing snel genomen. In de ruim tien jaar dat Haans Deuren en Afhangbedrijf nu bestaat, hebben zich nog meer vakmensen bij hem aangesloten. Ook zij weten wat erbij komt kijken om bijvoorbeeld kogelwerende deuren op maat te maken en zorgvuldig af te hangen.

Voor kogelwerende deuren én andere deuren binnenshuis

Behalve voor kogelwerende deuren kunt u bij Haans ook terecht voor andere, binnenshuis gesitueerde (schuif)deuren. In onze voorraad vindt u houten binnendeuren, pendeldeuren, dubbele deuren, design deuren, schuifdeuren, stompe deuren en nog veel meer soorten. Wij zijn er voor alle professionals met een vraag voor passende binnendeuren vanaf ongeveer 30 stuks. Twijfel niet en vul nu het contactformulier in van dé deurenexpert bij uitstek. Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en daad en hebben antwoord op al uw vragen. Zien we u snel?

Back To Top