skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Poortdeuren

Poortdeuren op maat voor de scherpste prijs bij Haans

Ook genoeg van klemmende poortdeuren die bij de minste of geringste regenbui nauwelijks nog te hanteren zijn. Of heeft u er nog geen op uw perceel? In beide gevallen bent u van harte welkom bij Haans Deuren en Afhangbedrijf. Wij maken een poortdeur niet alleen op maat, maar zorgen er eveneens voor dat deze jarenlang meegaat. Voor de geleverde kwaliteit zal de scherpe prijs u aangenaam verrassen. Die geldt voor alle poortdeuren waaruit u bij ons kunt kiezen.

Afspraak maken

Deskundig advies in hang en sluitwerk

Zit de deur die u voor ogen heeft er onverhoopt niet bij, dan geeft u ons gewoon door hoe u die gehad zou willen hebben. Iedere maat is mogelijk. Poortdeuren vervaardigen wij snel en voordelig in onze eigen werkplaats. Geen rommel dus van afgezaagde stukken hout of zaagsel op uw terrein. Ook het plaatsen ervan bij de klant gaat vliegensvlug. Doordat we vooraf de beschikbare ruimte opmeten, kunnen we de deur meteen afhangen. Over het hang- en sluitwerk mag u van ons eveneens een deskundig advies verwachten. We brengen dit desgewenst ook op de bestemde plaatsen aan. Waar vindt u nog zo’n echt ambachtelijk familiebedrijf, waar afspraken nakomen en de wens van de klant op de eerste plaats staan? Bij Haans mag u ons te allen tijde hieraan herinneren. We hebben onze sporen in de loop der jaren verdiend in de utiliteitsbouw; u treft onze deuren onder meer aan in scholen, verbouwde fabriekscomplexen en zorginstellingen. Maar ook voor poortdeuren kunt u met een gerust hart bij ons terecht. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor bij ons gekochte deuren. Op die manier heeft u de verzekering dat de deur haar positieve eigenschappen voor een langere tijd behoudt.

Voor poortdeuren én andere (speciale) deuren

Behalve poortdeuren levert Haans eveneens binnenshuis gesitueerde (schuif)deuren, voordeuren en achterdeuren. Neem ook eens een kijkje in onze voorraad met specials, zoals brandwerende deuren, geluidsisolerende deuren en inbraakwerende deuren. En zo zijn er nog veel meer soorten. Diverse professionals wisten ons eerder te vinden en hielpen wij al met bestellingen vanaf ongeveer 30 stuks. Door nu het contactformulier in te vullen, verzekert u zich ook van de diensten van dé deurenexpert bij uitstek. Onze door de wol geverfde medewerkers hebben antwoord op al uw vragen en adviseren u graag. Tot ziens bij Haans Deuren en Afhangbedrijf in Goirle of bij uw eigen pand!

Back To Top