skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Classic Park Boxtel

98 binnendeuren inmeten, op maat maken en monteren
Classic Park is een belevingscentrum voor liefhebbers van klassieke auto’s. In het gebouw zit een automuseum, een vergader- en congrescentrum en een restaurant. Haans deuren heeft alle deuren op maat gemaakt behalve de buitendeuren. Er zijn 98 binnendeuren op maat gemaakt en door Haans ook vakkundig gemonteerd inclusief het deur beslag.

Leuke uitdaging: deuren van twee keer 1,5 meter breed
In januari 2014 begon Haans met het digitaal opmeten, vervolgens zijn alle deuren door de masterwood machine op maat gemaakt. Naast stompe deuren heeft Haans ook hpl deuren, schilder deuren, brandwerende binnendeuren, brandvertragende deuren en kogelwerende deuren op maat gemaakt, gemonteerd en afgehangen. Daarnaast waren er deuren van 3,5 meter hoog en hele brede dubbele deuren van 1,5 meter breed. Deze stonden per twee naast elkaar zodat er een opening ontstond van 3 meter breed. Dit was nog niet zo makkelijk, maar door de jarenlange ervaring kregen de vakmannen van Haans het weer mooi voor elkaar.

Nergens tegenaan stoten
Het leuke aan dit project was volgens eigenaar Erik Haans dat ze de deuren aan het afhangen waren terwijl de klassieke auto’s werden binnengereden. Hier zaten hele mooie en dure auto’s tussen. Verder is Haans tevreden want alles is netjes voor de oplevering van 19 april gelukt en Haans Deuren is samen met de aannemer tot een goed resultaat gekomen.

Aannemer: Van der Heijden bouwbedrijf

Back To Top