skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Parkzicht, Oisterwijk

Aan de Kapelaan Sleegersstraat in de populaire wijk Pannenschuur Buiten heeft Woonth het project ParkZicht verkocht. Een prachtig appartementengebouw met 17 betaalbare koopappartementen voor starters. 

Bijzonder is de ligging van het complex, midden in het park. Hier is het heerlijk vertoeven op een zomerse avond of kom je tot rust na een drukke dag. Ook is elk appartement uitgevoerd met een eigen warmtepomp, duurzaam wonen in je eigen appartement. 

Aan de Kapelaan Sleegersstraat in de populaire, Oisterwijkse wijk Pannenschuur Buiten, wordt het project ParkZicht gerealiseerd. Een prachtig appartementengebouw met 20 betaalbare koopappartementen voor starters. Check http://www.woonth.nl/parkzicht voor meer informatie. Het project wordt gerealiseerd door AMC, Aannemers Combinatie Moergestel BV. Dit is een samenwerking tussen Aannemersbedrijf Op ’t Hoog en Janssen Aannemers. 

Onder het toeziend oog van de nieuwe bewoners, wethouder Batenburg, AMC en andere belanghebbenden, werd op vrijdag 5 juni 2016 de eerste paal geslagen. Dat gebeurde met een ouderwetse heiconstructie. 

Haansdeuren heeft hier 55 deuren geplaatst, 

Back To Top