skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Sportcomplex, Schiedam

Bovenop het tunneldak van de A4 ligt een unieke sportaccommodatie. Sportpark Willem-Alexander beschikt over een moderne accommodatie met voetbalvelden, handbalvelden, een sporthal, een ballet- en dansstudio, een fysiotherapiepraktijk en een buitenschoolse opvang. 

Daarnaast liggen in de noordelijk gelegen sportluifel een indoor atletiekbaan en 4 werpkooien voor honkbal, softbal en cricket. Aan de zuidzijde van het sportpark zijn 600 parkeerhaven gesitueerd, waarvan 400 overdekt. Parkeren is gratis. 

Tezamen met een natuur-, speel-, beweeg-, wandel- en trimpark is Sportpark Willem-Alexander buitengewoon multifunctioneel. Tevens zijn er prima horeca- en zalenfaciliteiten op Willem-Alexander. Deze zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, seminars, workshops en andere (business)evenementen. 

De hele omgeving van Sportpark Willem-Alexander is ontworpen als park voor sporters, recreanten, bedrijven, organisaties en buurtbewoners. Met haar fraaie voorzieningen en ruime openingstijden is dit dé sport-, ontmoet-, en vergaderplek waar iedereen, georganiseerd en ongeorganiseerd, aan zijn trekken komt. 

Sportpark Willem-Alexander werd op zaterdag 8 oktober 2016 geopend , 

Haansdeuren heeft hier 150 deuren geplaatst.

http://www.sportpark-willemalexander.nl/news/hjgfjhgf-hj.html

Back To Top