skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Strijp S Eindhoven

500 deuren afhangen
Het gebouw Anton op Strijp S is genoemd naar Anton Philips, vroeger was dit gebouw een fabriek van Philips, maar nu zijn het lofts met een industriële uitstraling. Haans Deuren heeft voor dit gebouw de voordeuren van de lofts en alle binnendeuren verzorgd. Denk hierbij aan de gangdeuren, de kastdeuren, de bergingsdeuren en de meterkastdeuren. In totaal heeft Haans 500 binnendeuren ingemeten, op maat gemaakt en afgehangen.

De lift kon de zware voordeuren niet aan
Van die 500 binnendeuren waren er 180 voordeuren en dit waren hele speciale. De voordeuren van deze lofts zijn namelijk geluidswerende deuren en tevens inbraakwerende deuren met drie punt sloten. De deuren waren architectonisch en ze waren veel dikker dan een normale voordeur. Het is niet voor niets dat deze deuren 150 kilo per stuk wogen! Een standaard deur is 54 mm dik en deze deuren waren 72 mm dik. Toen Haans Deuren met een kar een aantal deuren in de lift wilde zetten, trok de lift het gewicht niet en moesten er wat minder deuren per keer mee naar boven genomen worden.

Haans trok veel bekijks
Eigenaar Erik Haans vond het leuke aan dit project de industriële omgeving en de open dag die er was. Want toen ze de deuren aan het monteren waren was er een open dag voor de bewoners gepland en zo kwamen opeens 180 mensen kijken wat de mannen in de rode truien van Haans precies aan het doen waren. “Zoveel bekijks krijgen we normaal niet” zegt Erik lachend.

Haans is halverwege 2012 met dit project begonnen en begin 2013 werd het opgeleverd.

Aannemer: Stam + De Koning

Back To Top