skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Schilderdeuren

Perfect passende kant-en-klare schilderdeuren

Zit u voor bijvoorbeeld een bouwproject verlegen om een serie deuren die u zelf wilt (laten) schilderen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Bij Haans Deuren en Afhangbedrijf vindt u gegarandeerd de schilderdeuren waar u naar op zoek bent. Bovendien leveren wij deze perfect passend. Voorkom verrassingen door de aanschaf van binnendeuren die na het afhangen toch nog blijken te klemmen of te schaven. Nadat we uw kozijnen digitaal hebben ingemeten, maken we de deuren in onze werkplaats compleet op maat. Ook het hang- en sluitwerk kunnen we meteen aanbrengen. U hoeft het maar te vragen. Schilderdeuren bieden tal van voordelen. Allereerst zijn ze goedkoper in de aanschaf dan een afgewerkte of massieve deur. Verder kunt u ze precies in de kleur (laten) schilderen die u voor ogen heeft. Wij zorgen ervoor dat de schilder een perfect oppervlak heeft om op te werken. Natuurlijk kunt u verfdeuren ook in de bouwmarkt aanschaffen, vaak in de standaard maten. Bij Haans heeft de ervaring ons geleerd dat dat iets anders is dan standaard kozijnen. Die willen daar nog wel eens van afwijken, met alle vervelende gevolgen van dien. Bij ons blijft u dit bespaard: niet alleen meten wij de kozijnen vooraf in, wij kunnen de schilderdeur desgewenst ook nog voor u afhangen.

Afspraak maken

Haans levert op tijd en volgens afspraak

Na onze start in 2004 is Haans door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf waar de lijntjes kort zijn en een afspraak nog een afspraak is. We doen wat we beloven en leveren op tijd; u kunt een schilder dus met een gerust hart inplannen. Die werkt natuurlijk het liefst in een stofvrije ruimte. Dan is het een prettige gedachte dat we alle zaag- en schaafwerkzaamheden aan de deuren allemaal in onze eigen werkplaats uitvoeren. We hebben ons gespecialiseerd in het bewerken en afhangen van stompe binnendeuren voor de utiliteitsbouw. Met name in de zorg en in het onderwijs hebben we een schat aan ervaring opgedaan.

De juiste schilderdeuren voor de scherpste prijst

Bent u ervan overtuigd dat Haans de juiste partij is om mee in zee te gaan? Een verstandige keuze. Als het om schilderdeuren gaat, weten wij wat er van ons wordt gevraagd. Hadden we al gezegd dat u bij ons eveneens op de scherpste prijs mag rekenen? Zo veel voordelen mag u niet laten schieten. Neem nu nog contact op met ons bedrijf, dan profiteert u daar binnenkort ook van.

Back To Top