skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Stompe deuren

Scherp geprijsde stompe deuren? Dan ga je naar Haans!

U heeft uw keuze gemaakt en wil graag dat er stompe deuren worden geplaatst in uw pand. Nu nog een bedrijf vinden dat hierin gespecialiseerd is en dit bovendien goed en goedkoop voor elkaar krijgt. Dan kan het gewoon geen toeval zijn dat u op de website van Haans Deuren en Afhangbedrijf terecht bent gekomen. Want als het gaat om een stompe deur, dan zijn wij de expert! Wie hiervoor kiest, weet dat de deur in zijn geheel in het kozijn valt. Dan zit je natuurlijk niet te wachten op tochtende kieren. Bij Haans zorgen we ervoor dat de deur bijna naadloos sluit. Met onze ervaring en werkwijze garanderen we binnendeuren op maat, met overal exact dezelfde marge vanaf het deurkozijn.

Afspraak maken

Stompe binnendeur, een uitstekende keuze

En mogen we u complimenteren met uw voorkeur? Stompe deuren zijn een lust voor het oog. Wij werken er graag mee vanwege het fraaie eindresultaat. Om te zorgen voor een perfecte pasvorm, meten we eerst de kozijnen elektronisch in waarin de deuren komen te hangen. Met de verzamelde gegevens gaan we terug naar onze werkplaats. Daar verwerken we de deur met behulp van de cnc- passchaaf-techniek computergestuurd, tot op de millimeter. Wij moeten niks hebben van deuren met een standaard maat uit een bouwmarkt; bij Haans leveren we maatwerk. Omdat we uit ervaring weten dat ieder kozijn weer anders is. Zo hebben we ons gespecialiseerd in het bewerken en afhangen van stompe deuren in de utiliteitsbouw. Als klein familiebedrijf staan wij erom bekend dat de klant bij ons nog steeds koning is. U mag rekenen op een hoge mate van betrokkenheid en kwalitatief hoogstaand werk. Haans Deuren is één van de meest innovatieve deurafhangbedrijven van Nederland. U vindt onze deuren met name terug in schoolgebouwen en zorginstellingen. Na oplevering biedt Haans u een 100 procent garantie dat de deuren passend zijn en dat al het hang- en sluitwerk functioneert zoals het hoort. Tevens kunt u bij ons een contract afsluiten voor het periodiek onderhoud aan de deuren.

Voor stompe deuren én andere deuren binnenshuis

Behalve voor stompe deuren kunt u bij Haans net zo goed terecht voor andere houten deuren of binnenshuis gesitueerde schuifdeuren. Twijfel niet en neem nu contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met u en geven antwoord op eventuele vragen die er nog zijn. Zien we u snel?

Back To Top