skip to Main Content
  • De scherpste prijs
  • Snel en precies digitaal ingemeten
  • 10 jaar ervaring in deuren

Voordeuren

Voordeuren om van te dromen bij Haans

Voor perfect passende binnendeuren is er maar één adres: Haans Deuren en Afhangbedrijf. Niet alleen maken wij voor u binnendeuren op maat, we komen deze ook op vakkundige wijze afhangen. Eerst meten we op uw locatie de kozijnen, waar de deuren moeten komen, digitaal in. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag met onze geavanceerde schaafmachine in onze eigen werkplaats, zodat de deur tot op de millimeter nauwkeurig past. Dit heeft als voordeel dat andere onderdelen van het bouwproces niet worden verstoord en de bouwplaats vrij blijft van rommel. Tenslotte hangen we de binnendeuren snel maar zorgvuldig af.

Afspraak maken

Afhangen, hang-en sluitwerk; u hoeft het maar te vragen

Maar we bieden nog meer. Een fraaie en robuuste deur vervaardigen is één ding, een deur goed afhangen is zeker niet minder belangrijk. Ook daarvoor kunt u een beroep doen op de vakkundigheid van ons bedrijf. De kozijnen waarin de voordeuren komen te hangen, meten we vooraf altijd elektronisch in. In onze werkplaats voeren we die gegevens in onze computergestuurde machine in. Deze maakt er met behulp van de cnc-passchaaf- techniek een perfect passende deur van. Het is millimeterwerk, maar juist dat is van belang om het klimaat in een pand op orde te houden. Uiteraard kunt u met ons afspreken dat wij eveneens het bij deze voordeuren passende hang- en sluitwerk aanbrengen. Haans is een onderneming die het produceren en afhangen van deuren tot een passie heeft verheven. Onze directeur Erik Haans kwam zelf tot de conclusie hij was toen nog in dienst van een bedrijf in timmerwerken – dat het goed afwerken van een deur om expertise vraagt. Hij maakte zich die vervolgens eigen. Toen Erik in 2004 de kans kreeg om zelf een zaak in deuren en afhangen te beginnen, hoefde hij niet lang na te denken. In ruim tien jaar tijd heeft hij een aantal gelijkgestemden om zich heen verzameld: vakmensen die weten hoe voordeuren het beste tot hun recht komen.

Voordeur nodig? Neem nu contact op met ons

Laat dit team van professionals ook bij u de klus klaren. Of wilt u eerst nog antwoord hebben op vragen die u over voordeuren heeft? Neem hoe dan ook contact op met Haans, dan praten we u met plezier bij. Of neem een kijkje in ons bedrijf aan de Nieuwkerksedijk 17-0 in Goirle. Graag tot ziens!

Back To Top